Vi gir deg guiden!

Kulda har preget oss i lengre periode, men nå ser det ut til å snu. Det advares nå om glatte veier og minugradene er på vei til å snu mot varmegrader. Vi kjenner det også på underlaget. Det begynner å bli isete på veiene og fortauene – og i skogen. Da er det lurt med passende fottøy.

Derfor skal vi nå guide deg gjennom valget til riktig kjøp av sko til glattere underlag. Det er vel sikkerhet først, er det ikke?

FRILUFT.SIDE3.NO ER LANSERT! Følg Sport og friluft på Facebook for spreke tips!

For turgåeren

safe-walker-ice-lock-4

Ny versjon av bestselgeren er på markedet. En sko med litt oppbygning for bedre stabilitet og antisklimekanisme for at du kan bruke skoen på alle typer underlag. Nordic Grip Safe Walker Ice-Lock er foret og vanntett, slik at den er optimal for vinterlige forhold.

Her kan du lese mer om skoen 

10-360h-6_1

Allsidig joggesko til bruk for turgåing (etter vår smak), men kan også brukes til jogging. Utviklet for svært godt grep på is og snø. Dette er en sko mange har sverget til tidligere…

Her kan du lese mer om Nordic Grip joggesko

wet-winter-blue-3

Vil du ha sko uten pigger, men vil være tørr på beina? Med 100 prosent vanntetthet og Ice-Lockteknologi blir dette en av sesongens mest populære varianter. Den er skapt for nordiske værforhold – slaps, snø, is og regn. Men; Når det er sagt, støvlene får ikke samme grep som en sko med brodder gir deg.

Likevel – et kult alternativ (tross alt vunnet designpris) med god komfort.

Her får du tak i Nordic Grip Wets

For løperen

t3k0n_9711

Asics Gel-Fuji Setsu GTX gir deg stabilitet i lange baner. Den er solid bygd, men kan virke noe stiv. Best til rolig løpig eller rask gange. Vanntett overdel som gir deg ekstra komfort. Passer for deg med normalpronasjon.

Her får du tak i Asics-modellen til herre

Her får du den til dame

pigger

Jenter! Se her. BESTSELGEREN er på lager. Spreke farger for vinteren. En løpesko fra Asics, en av verdens største leverandør av løpesko. Asics Gel Arctic 4 Goretex har som navnet tilsier en vanntett overdel, og som navnet ikke tilsier – utskiftbare pigger.

Her får du tak i vinterens løpesko, jenter!

salomon-snowcross-cs-black-bright-red-cane

– FOR EN OVERRASKELSE, skrev Klikk.no i fjor vinter. Det ligner en skisko. Ja, jeg er enig i det. Men fy flate! Det er som å tre på seg gamasjer og fly innover i skauen med skia på. Men her har du byttet ut skia og heller «flyr» på Salomon sine Snowcross CS. Nå beskytter du deg virkelig mot snøen og har en sko som passer til flere aktiviteter. Minuset er litt dårligere feste på isete underlag enn sko med pigg. Og bare for å nevne det også: Den sitter veldig godt på foten.

Her får du tak i en av de heftigste vinterskoene

Eller er du mer fan av Icebug sine løpesko? Her får du fullstendig oversikt

Var det ikke sko med pigger du så etter? Fortvil ikke.  10-522-6

Disse broddene er kåret markedets beste og er veldig enkel i bruk til hverdag.

Eller ønsker du mer feste på glatt underlag, men med løpeskoene du allerede har? Her får du tak i brodder.

FRILUFT.SIDE3.NO ER LANSERT! Følg Sport og friluft på Facebook for spreke tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *