Vi ser opp til de barske soldatene, de spreke langrennsløperne og naboen. Nei, vi dropper kanskje det siste.

Uansett, påsken er snart rundt hjørnet og hva er vel ikke kulere enn å starte ferien på ordentlig vis? Skal du nyte ferien på fjellet, er dette utstyret du bør ta en titt på. Da blir kanskje kona fornøyd også?

Frem til 15. mars gir vi deg som Nettavisen-leser 100 kroner i gavekort hos Milrab.no. 
Bruk kampanjekoden: nettavisen

370Ny råtass fra Garmin

Nyheten fra Garmin, Tactix Bravo bør du få med deg. Når en klokkeprodusent klarer å kombinere de råeste taktiske funksjonene med treningsfunksjonene vi er vant med – og litt mer, ja, da har vi fått den nye toppmodellen innenfor hiking-serien til Garmin.

Her kan du lese mer om klokka

oakleyhansker

Perfekte hansker til påsken

Nye hansker fra Under Armour som passer det typiske påskeværet da de er vind- og vanntette. ColdGear® Infrared-teknologien i hanskene absorberer og fanger inne kroppsvarmen din slik at du blir varm raskere og holder varmen lengre. Var ikke det nok, har Oakley-hanskene også en skjult lomme for oppbevaring av for eksempel nøkler.

Her får du tak i hanskene (nå på salg!)

926769

De mest populære brillene

Vi vet at Oakley er en av verdens beste på glass. De forholdsvis nye Jawbreaker Prizm har blitt en ny populær modell fra produsenten. Prizm er den nye teknologien flere modeller nå får, og er «must have» på dine nye briller. Hvorfor? Denne teknologien filtrerer lyset slik at det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Hovedpoenget er at det slipper inn flere farger uten å slippe inn mer lys. Dette må være påskens kuleste, mest sporty solbrille-valg!

«Northug-brillene» som de nå også kalles, får du tak i her!

896651

Goggles som gir fantastisk synsfelt

La meg presentere Oakley Flightdeck i Prizm Torch Iridium-glass, spesialtilpasset for omgivelser med sterkt sollys. Det kan vel ikke passe bedre enn nå i påsken? Med disse økes kontrastene i snøen.

Her kan du lese mer om en av bestselgerne, Oakley Flightdeck.

Skjermbilde 2016-03-03 kl. 11.22.11

Bestselgende sko

Skoen er laget av lær og har membran av Gore-Tex som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper. Crispi S.W.A.T Evo anbefales av mang, og er skapt for å tåle de røffeste forholdene.

Eivind, som har anskaffet seg Crispi S.W.A.T Evo er klar i sin kundeomtale: «Anbefales på det sterkeste. Unik sammenheng mellom gore-tex, lighweight og comfort.»

Her får du tak i støvelen

942682

Sokkene alle bør ha

Påskeføret kan ofte by på skikkelig vårvær, med våt snø og slaps. Da kan det være greit med sokker som både er 100% vind- og vanntette, samtidig som de har god ventilasjon. For godt til å være sant? Nei, for dette er sokker i toppklasse.

Her kan du lese mer om Sealskinz Hydrostop

Frem til 15. mars gir vi deg som Nettavisen-leser 100 kroner i gavekort hos Milrab.no. 
Bruk kampanjekoden: nettavisen

amundsen-skauen-men-classic-anorak-weathered-redAmundsen-klær er «poppis» på fjellet

Et norsk kvalitetsmerke som nordmenn begynner å bli glad i. Det ser lekkert ut og drar oss litt tilbake til nostalgiens verden – med nikkers og anorakker. Historien begynte i 1911 da Jørgen Amundsen var den første til å sette ned foten på Sørpolen.

Anorakken Amundsen Skauen finnes til både herre og dame. Den tekniske jakken er laget for turer i fjellet og på ski, men kan likevel brukes som en fin fritidsjakke. Skauen er forøvrig vind- og vannavstøtende.

Kjøper du denne til dama, så kommer du til å få som svar: «Hæ, har du så god stil?» Alle motebevisste kvinner, selv min mor på snart 50, vet at dette er stilig.

amundsen-amundsen-peak-men-crew-neck-faded-black-melangeFryser du fort på fjellet? Eller trenger en ullgenser som ikke er 20 år gammel? Amundsen Peak er en fantastisk god ullgenser (jeg kan si det fordi jeg selv eier en), som både har god passform og stilrent design.

Her får du den til herre og dame.

 

amundsen-amundsen-peak-woman-classic-weathered-redAmundsen sine nikkers blir fort utsolgt. Dessverre elsker vi menn disse, så det er kun igjen til dama di! Classic nikkers er faktisk markedets eneste virkelige tekniske nikkers. Du får alle fordelene en nikkers tilbyr kontra vanlige bukser, men nå i en superteknisk variant. Samtidig er den tøff og passer jakka og genseren presentert over på en elegant måte. Kommer du hjem med et slikt sett, både til deg selv, men først og fremst til kona, så skal jeg love deg at det blir god stemning i heimen… (tolk det som du vil).

Her får du tak i nikkersen

 

Les også

Dette gjør deg barskere

Bli klar for Birken!

Bli klar for våren med de beste løpeskoene

4 Responses to “Utstyret «alle» menn ønsker seg”

  1. Espen Hansen

    Hvorfor i granhelvete skal man betale nesten 3500 for dette? Hvorfor er dette så dyrt i dag? Beklager, har faktisk lyst på nikkers men synes prisen er tilbakestående. Sola kommer forsatt til å stå opp.

    Svar

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Smartklokke + personlig trener = sant |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *