Er han pikenes drøm? Dette er produktene som gjør Lasse barsk.

«Den norske marineoffiseren som ser ut som en viking, har fått Instagram-brukerne på kne».

Det er tittelen på britiske Daily Mails artikkel om norske Lasse Matberg (30), som har over 100.000 følgere på sin Instagram-konto – mannen som får kvinner i både inn- og utland til å sukke sitt behag. Han poserer både i bar overkropp og med en hundevalp, men det er først og fremst det lange håret (og den såkalte man-bun’en) og skjegget som får det til å koke, skriver Side2.

Matberg har fått tilnavnet viking og jentenes beskrivelse av ham er ikke av liten skala:

Han er beviset på at Gud eksisterer.

I samarbeid med milrab.no har vi derfor plukket ut produktene som Lasse trener i. 

Basert på kravene til spesialstyrkene

Lasse-975

Compressport er utviklet i samarbeid med leger. Trøyen har en unik ON/OFF-teknologi der fibrene puster og regulerer ventilasjonen, basert på hvor høy aktivitet du er i. Compressport er blant annet brukt av mange i Tour de France! Med avansert kompresjonsteknologi og støtdemping gjør klærne fra Compressport at du alltid kan yte ditt beste, selv under de mest ekstreme påkjenninger.

Få tak i Compressport her (eneste forhandleren).

Vil du ikke ha den i olivenfarge, får du den i sandfarge her

 

Den perfekte shortsen

Lasse-564

Denne treningsshortsen er laget for å gjøre deg ekstra utholdende under harde økter, ved hjelp av HeatGear®-stoffet som kjøler deg ned i det du blir varm. HeatGear® transporterer varme og fukt bort fra kroppen og er særlig gunstig i høyt aktivitetsnivå i milde/varme omgivelser. Plagget har også et fukttransporterende system som trekker svetten fra huden til utsiden av plagget, så det tørker raskere. En innerlomme gjør at du kan ha med nøkler eller andre små gjenstander når du er ute og løper.

Her bestiller du den

Teknisk t-skjorte

Lasse-107

Milrab har utviklet en teknisk t-skjorte som er fantastisk til trening, friluft eller annen operativ tjeneste. Trøyen fungerer optimalt innerst på kroppen, grunnet sitt materiale og passform. Vi har også gjort denne modellen lengre, slik at man slipper den irriterende glippen i korsryggen. Leveres med ribbestrikket hals, forsterkede sømmer og norsk flagg på høyre skulder. Denne t-skjorten er slitesterk og passer perfekt både til trening og til hverdags.

Her får du tak i den

Tøffe klokker på håndleddet

Skjermbilde 2016-05-12 kl. 14.29.51TWIN SENSOR-TEKNOLOGIEN med digitalt kompass og termometer sørger for at du ligger et skritt foran når utfordringene virker umulige å overvinne. Funksjonene er raske og enkle å ta i bruk, og innfatningen og funksjonsknappene er søle- og støvsikre, slik at du alltid vil kunne bruke dem, uansett hvor ekstreme forholdene er.

Her får du tak i CASIO G-Shock Mudmaster GG-1000

 

449

Det sies at dette er en av de beste klokkene Suunto noensinne har lansert. Suunto Traverse gir deg avansert høydemåling, navigasjon og har innebygd stormalarm. Den måler gjennom barometrisk trykk og henter informasjon fra satellitter. Og – selvfølgelig har den Track-back (ber deg følge samme rute hjem igjen). Traverse egner seg for fjell- og friluftsinteresserte som vil ha en klokke som er dedikert til livet i skauen og på fjellet. Likevel er dette en barsking å ha i hverdagen også…

Her får du tak i råtassen fra Suunto

0-8

Klokken er ikke kun lagd for å tåle mye, den inneholder også flere nyttige funksjoner som kommer godt med i hverdagen. Du kan for eksempel enkelt regne ut hastighet ved å taste inn avstanden for en måling og aktivere stoppeklokken ved start og slutt. Klokken er både støtsikker, antimagnetisk og vannbestandig ved opp til 20 bar. Klokken har også integrert forskjellige funksjoner som stoppeklokke, alarm, justerbare tidssoner og automatisk kalender. Med andre ord er denne klokken ypperlig for alle som trenger en tøff og robust klokke, med god funksjonalitet og fint design.

Her får du tak i CASUI G-Shock GA-100

Beredskapsbagen alle bør ha

Skjermbilde 2016-05-13 kl. 09.38.30

Denne beredskapsbagen er utviklet for å tåle de tøffeste forholdene. Med forsterket bunn i polyvinylklorid (PVC) kan bagen oppbevares på fuktig underlag over lengre tid, og sammen med vanntette glidelåser og behandlet polyester (600X600D) er bagen godt egnet til å håndtere fukt og tøffe værforhold.

Her bestiller du 90-literen

Les også

Bli forberedt på enhver situasjon med dette

STOR GUIDE: Dette er sesongens løpesko

Den perfekte klokka for jakt og fiske

3 Responses to “Slik blir du like «viking» som Lasse”

 1. Thor odinsson

  Dette har da absolutt ingenting med viking å gjøre? Ja, han har til dels skjegg og langt hår. Men vikingene brukte så vidt meg bekjent ikke kompresjonstøy, beredskapsbag og «tøff» klokke? All honnør til hans militære prestasjoner, men å tvangsmelke de lange lokkene hans for å skape et behov om taktisk utstyr til den vanlig mannen i gata virker noe unødvendig.

  Svar
 2. slask

  Tåpelig, ingenting av dette gjør deg hverken barsk eller til viking, sterkere eller svakere.
  Kun clickbait for å selge klær.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *