Dette er terrengsykkelen som er spekket for Birken og Vasan.

Karbonsykkelen i den populære Big Nine-serien til Merida, Vasa Cf Team Race får du nå til knallpris hos merida.no. Med svært kjente og anerkjente Shimano XT-gir, den solide dempegaffelen Fox Float Performance og Shimano-bremser, er dette en terrengsykkel det er verdt å teste. Når prisen i tillegg er redusert med 7000 kr, blir ikke kontoen helt tappet – og kona godkjenner kanskje kjøpet.

Big Nine-sykkelen er for øvrig bygd på den velkjente CF3-karbonrammen (for de tekniske: 12 mm aksling og tapered styrerør), er sykkelen perfekt for mosjonisten og rittsyklisten.

Sjekk ut sykkelen her – til knallpris

Slik handler du sykkel trygt på nett:

Du tenker kanskje det er vanskelig og tungvindt å handle sykkel på nett. Kanskje redd for at den ikke passer? Eller må montere den selv? Eller hva skjer med returretten?

Merida.no er løsningen.

  1. Velg sykkel uten kø og stress – snakk med personell på Livechat hvis du trenger råd
  2. Velg størrelse – det sjekker du her!
  3. Velg nærmeste sportsbutikk du vil hente den i
  4. Betal
  5. Hent i butikk – ferdig montert

Heller interessert i en elsykkel? Her sparer du 45% på dansk kvalitet

Dette utstyret er perfekt til sykkelen

Sykkelsko gir deg en helt ny sykkelopplevelse. Tro oss, det er testet. Denne modellen fra Lake har fantastisk komfort og gir god stabilitet i for både korte og lange turer. På sykkelsko er det svært viktig med en spenne som strammer foten godt. Sjekk ut sykkelskoen fra Lake her!

Hjelmen fra populære Kask (som brukes av Team Sky) har forsterket ramme. Det gjør den til en av de sikreste på markedet. Les mer om hvorfor du bør kjøpe Kask Vertigo 2.0 her.

En sykkel av dette kaliber bør ha en flaskeholder som ser like stilig ut, og som er av lett materiale. Flaskeholderen fra Merida er derfor et sikkert valg.

Xpedo M-FORCE 3 er god Mtb pedal som er beregnet for som vil ha en holdbar og sikker pedal som tåler lange sykkelturer. Nå er den på tilbud – bestill her, før den blir utsolgt!

 

 

Trenger du ekstrautstyr til din sykkel? Sjekk ut det store utvalget til merida.no her

Trenger du sykkelbekledning? Disse fører kjente merkevarer til gode priser

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *