Dette vil vi ha med oss på tur.

Feriepengene og skattepengene har kommet. Det  gjør oss lysten på litt nytt utstyr i sommer!

Her er et utvalg produkter til topp 10 must haves i samarbeid med butikken Milrab:

American Optical er tilbake

Fjorårets bestselger er tilbake i nye farger: blå, grønn og brun – stilig! American Optical Original Pilot ble utviklet i 1958 på oppdrag fra det amerikanske militæret. Brillene skulle senere bli de første solbrillene på månen. Da Neil Armstrong og hans mannskap på Apollo 11 landet på månen i 1969 brukte alle American Optical pilotbriller.

Her får du tak i de – i nye farger!

Lette terrengsko for sesongen

Salomon Speedcross 4 er en solid sko for skog og mark, samt lett fjellterreng. Speedcross 4 er den fjerde utgaven av den ikoniske speedcross-terrengløpeskoen som nå er oppdatert med en helt ny gummiblanding i sålen, som gir et forbedret grep på glatt og ujevnt underlag. I tillegg har skoen ultimat komfort og god passform, noeSensiFit og Quicklace gir.

Sjekk prisen på populære Speedcross 4. Det i er hvert fall et skokjøp få angrer på.

Årets nyhet fra Suunto

SUUNTO Spartan Sport Wrist HR ventet mange på i starten av 2017. Den er på høyde med Garmins toppmodell Fenix 5.

Les om alle fordelene ved Suuntos nyhet her!

Et must i sommer

Under Armour har blitt et populært merke blant nordmenn de senere årene – og det indikerer at merket leverer! Kompresjonstrøyen fra Under Armour har god pusteevne og gir støtte, samtidig som du får god bevegelsesfrihet.

Nå er den også på tilbud – se her!

 

Perfekt om sommeren

Disse hengekøyene har blitt mer og mer populære for friluftsfolket. Leveres med myggnett og oppheng, og om ønskelig kan du få tak til den spesielle hengekøya. Med vekt på 1,34 kg er dette et alternativ til telt og en sinnsykt god sitteplass om du skal på en rask tur i skogen (fisketur eller lignende).

Sjekk ut prisen her!

Fjellsko til bruk i variert terreng

Crispi Valdres er en behagelig fjellsko som passer godt til bruk i variert terreng. Støvlene er stabile og gir god støtte til anklene uten å gå på bekostning av komforten. De er laget i glatt lær som vil forme seg etter foten jo mer du bruker den, samtidig som den har ekstra forsterkninger i gummi på utsatte steder. Læret er vannavstøtende og er fôret med Gore-Tex® Comfort Footwear Lining, slik at du holder deg tørr og komfortabel på bena. Støvlene har i tillegg vibram yttersåle med Polyuretana støtabsorberende mellomsåle.

Kanonbra fjellsko til sesongens fjellturer

Populær turkamerat

Biolite er en kompakt liten USB-lader og turovn, der fyringsmaterialet er naturlig biomasse, kvist og småved. Versjon 2 av CampStoven kan generere 50% mer strøm og har 4 settinger for å styre størrelsen på flammene. Den har også integrert lagringsplass med et 2600mAh batteri. Du kan dermed lagre batteri for når ovnen ikke er i bruk, og du kan også lade den hjemme før du drar.

Sjekk ut den oppgraderte versjonen av Biolite!

Perfekt tursekk med godt bæresystem

Denne sekken rommer 40 liter og er konstruert for at brukeren hele veien skal ha optimal bærekomfort og til enhver tid ha enkel tilgang til utstyret.

Les de svært gode kundeanmeldelsene her

Turbukse fra Salomon

Disse Wayfarer Engineered-buksene fra Salomon er både robuste og komfortable. Buksene har en behagelig passform som er utformet for å følge bevegelsene dine.

Få på lager her!

Powerbanken vi digger

Unik Powerbank med LED-lykt, SOS og strobefunksjon. Kapasiteten er på hele 13 000mAh, og den har 2 USB utganger som gir deg muligheten til å lade to ting på en gang.

Halv pris nå!

Sjekk også: Knallpriser på populære solbriller fra Oakley, Ray-Ban og flere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *