Skomerket Hoka har med sitt høye dempingsvolum og myke såle tatt av blant løpeentusiaster de senere årene. Det finnes modeller for alle type løpere – fra de som setter pris på raske og korte løpeøkter til de som elsker lange løpeturer i mer utfordrende terreng. Skoene har høstet en rekke priser og kommet ut som best i test i flere store kåringer internasjonalt. Derfor er det mange som nå kan glede seg over å sikre seg et par av disse yndlingene til en svært god pris.

Nettbutikken Sportamore gir nå 30 prosent avslag på Hoka og en rekke andre sko ved bruk av rabattkoden SHOES. Sjekk hvilken modell som passer deg best her:

Speedgoat 2 – terrengskoen

 

 

Speedgoat 2 er en rask terrengsko hvor yttersålen er tilpasset vanskelig terreng med pigger på 5 mm. Skoen har en bred overdel som sørger for komfort også på lange løpestrekninger, og forsterkede områder der belastningen er størst. Få 30 % rabatt på Speedgoat 2 nå. Bruk rabattkode SHOES før du betaler. Sjekk også ut første generasjon av skoen for kvinner – klikk her.

Clayton 2 – konkurranseskoen

 

 

Clayton 2 ble nylig «Editors Choice» i magasinet Runner’s World. Skoen er svært lett med sine 198 gram, og har en Pro2Lite mellomsåle som gjør at hælen gir en beskyttet landing samtidig som den stivere fremre delen av sålen gir et effektivt fraspark. Med RMAT yttersåle leverer skoen også god stabilitet og respons. Få 30 % rabatt på Clayton 2 nå. Bruk rabattkode SHOES før du betaler.

Her finner du Clayton 2 i fargen rosa.

Speed Instinct 2 – fjell-løpeskoen

Med seier i begge klassene i Ultra Trail de Mont Blanc i 2016 er denne testvinneren en svært rask og responsiv terrengsko med HOKAs PRO2Lite teknologi. Skoen har en superlett mellomsåle, og en yttersåle i gummi med mønster som gir et svært bra grep. Overdelen er i mesh med svært bra pusteevne som gir god komfort og stabilitet. Speed Instinct 2 er en klatre-racer, responsiv nok til å spurte opp over fjellet, og med tilstrekkelig demping for å løpe ned. Få 30 % rabatt på Speed Instinct 2 her. Bruk rabattkode SHOES før du betaler.

SISTE SJANSE

Skoene under finnes kun på lager i begrensede størrelser, naturlig nok ettersom det er de mest populære variantene. Vær rask for å sikre deg et av de aller siste parene.

 

Arahi – den fjærlette nyheten

HOKAs nyhet Arahi er en modell for løpere med lett til middels pronasjon, som ønsker seg en veldig lett og behagelig treningssko som gir mye beskyttelse. HOKAs nye J-FrameTM teknologi gir støtte og beskyttelse uten bruk av stive materialer eller plater. HOKA kaller dette Dynamic Stability og mener dette er fremtiden for stabile joggesko. Vekten er bare 215 gram i US M 9. Dempningen er 24/29 som gir 5 millimeter drop. Få 30 % rabatt på Clayton 2 nå. Bruk rabattkode SHOES før du betaler.

Tracer 2 – for korte distanser

Løper du kortere distanser er Tracer 2 en sikker vinner. Det er vanskelig å finne en sammenlignbar sko når det kommer til lav vekt i kombinasjon med god demping. Skoen har en strømpelignende passform, men gir samtidig god støtte i høy fart. Få 30 % rabatt på Tracer 2 nå. Bruk rabattkode SHOES før du betaler.

Flere størrelser tilgjengelig i gulblå.

Vanquish 3 – premiumskoen

 

Denne skoen har maksimal demping, og tar komforten og løpsfølelsen til et nytt nivå. Ved hjelp av en Dual Layer-mellomsåle får du både beskyttelse og et effektivt fraspark. Vanquish har blitt belønnet med «Editor’s Choice Award» av Competitor Magazine. Få 30 % rabatt på Vanquish 3 nå. Bruk rabattkode SHOES før du betaler.

Nå får du 30 % på mer enn 1000 forskjellige sko når du bruker rabattkoden SHOES.
Se alle skoene – klikk her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *